Investeren in Zonnepanelen

Investeren in zonnepanelen is al jarenlang populair. En waarom ook niet? Investeren in zonnepanelen draagt bij aan een schoner milieu en is een verstandige lange termijn investering voor uw portemonnee. Maar natuurlijk komt er ook wel wat bij kijken. Er moeten panelen op het dak van uw woonhuis worden gemonteerd, en u wordt geconfronteerd met de aanschaf van apparatuur waarvan u wellicht niet helemaal weet waar het voor is.

Van de Zon maakt investeren in zonnepanelen zo gemakkelijk mogelijk

Van de Zon levert al jaren diverse zonnepaneel oplossingen aan zowel bedrijven als particulieren. Onze specialisten kunnen u helpen met het samenstellen van de zonne-energie oplossing die bij uw situatie past. Dit is een zeer belangrijk aspect van onze dienstverlening. Uw rendement valt of staat bij de juiste keuze voor uw zonne-energie oplossing.

Wij maken investeren in zonnepanelen tot een prettige ervaring. Vanuit onze gerichte adviezen helpen wij u dit advies te realiseren tot een gedegen oplossing.

Van de Zon levert de volgende zonnepanelen

ZNShine.

ZNShine is de primaire leverancier van Van de Zon. Wij leveren Poly-Crystalline, Mono-Crystalline, Mono-All-Black en Stingray panelen (Gallium). Productgarantie 10 jaar. Verzekerde vermogensgarantie 80% tot 85% (Stingray) na 25 jaar.

Luxen.

Van deze fabrikant leveren wij met name 300 Wp panelen. Zowel Poly- als Mono-Crystalline en Mono-Crystalline Full Black. Productgarantie 10 jaar. Vermogensgarantie 80% na 25 jaar.

Simax.

Van deze fabrikant leveren wij met name Poly-Crystalline All Black. Productgarantie 12 jaar. Vermogensgarantie 80% na 25 jaar.

De verschillende type panelen:

Mono-Crystalline All Black panelen worden het meest gekozen wanneer naast een hoge opbrengst esthetica een belangrijke factor is. Vanwege het zwart geadoniseerde frame en het zwarte montagemateriaal, zijn All Black systemen iets duurder dan standaard Mono-Crystalline systemen.
Maatvoering:     - 1580 x 808 x 35 mm
- 1575 x 1082 x 45 mm
- 1650 x 992 x 40 mm
- 1950 x 992 x 40 mm ( 300 Wp, Luxen Solar)
Vermogens: 190 t/m 300 Wp.

Mono-Crystalline levert in Nederland per geinstalleerde Wattpiek iets meer kWh op dan PolyCrystalline panelen. Met name omdat ze beter werken wanneer er weining direct licht is. Qua prijs is dit de middenklasser. Mono-Crystalline standaard wordt daar toegepast waar zoveel mogelijk opbrengst behaalt moet worden, zonder dat er al te hoge eisen worden gesteld aan de esthetica.
Maatvoering: gelijk aan All Black.
Vermogens: van 190 t/m 300 Wp.

Stingray panelen bestaan uit zonnecellen waar Gallium in is verwerkt. Hierdoor verloopt het verouderingsproces van de zonnepanelen trager en behouden de zonnepanelen dus langer een hoog rendement.
De Stingray panelen hebben dan ook een vermogensgarantie van minimaal 85% na 25 jaar. Dit is 5% meer dan alle andere type panelen die wij aanbieden.
Maatvoering: gelijk aan All Black.
Vermogens: van 190 t/m 260 Wp.

Poly-Crystalline panelen worden meestal gekozen vanwege de beduidend lagere prijs. Dit komt omdat het productieproces van Poly-Crystalline veel eenvoudiger is dan dat van Mono-Crystalline. Ook op platte daken zijn dit de meest gangbare type panelen en uiteraard ook de logische keuze bij grootschalige projecten. Ze leveren in Nederland ca. 2% minder op dan Mono-Crystalline panelen.
Maatvoering: -1650 x 992 x 45
-1950 x 992 x 45 (300 Wp Luxen Solar)
Vermogens: 240 t/m 300 Wp.

Neem contact op voor een vrijblijvende offerte.